Cégünkről


Precizitás, hatékonyság, gyorsaság és ügyfélközpontúság.

Könyvelőirodánknak már több mint egy évtizede, 1996 óta ezek a jelszavai. Nálunk a precizitás, a hatékonyság, a gyorsaság, az ügyfélközpontúság és a felelősségteljes munkavégzés a legfőbb, ezért magasan képzett munkatársaink minden ügyfelünk vállalkozását úgy kezelik, mintha a sajátjuk lenne.

A PORDI Könyvelő Iroda Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. partnereinknek mindig átlátható a könyvelésük, rendben vannak a dokumentumaik és még az adójogi környezetben is könnyedén eligazodnak. Büszkén mondhatjuk, hogy számtalan olyan elégedett ügyfelünk van, akiknek már a vállalt megalakulása óta mi vezetjük könyvelését, az Ő teljes elégedettségükkel. Tartozzon Ön is közéjük.

Mivel irodánk Budapesten, a belvárosban található és fontosnak tartjuk, hogy partnereinkkel személyesen is tartsuk a kapcsolatot, ezért ügyfélkörünket alapvetően a főváros és környékének (budapesti agglomeráció, Pest megye) kis- és középvállalkozásai teszik ki. Ennek megfelelően került kialakításra az iroda üzleti profilja, tevékenységi köre is.

Legyen a partnerünk és ismerje meg személyesen, hogy milyen az, amikor könnyed a könyvelés, pontos a bérszámfejtés, és még az év végi beszámoló készítés se okoz fejtörést.

Ismerje meg szolgáltatásainkat jobban, vagy keressen fel bennünket, tegyünk együtt cége sikeréért. Hívjon minket az +36 1/219-5629 telefonszámon, vagy üzenjen nekünk.

© 2016 Minden jog fenntartva Pordi könyvelőiroda