Szolgáltatásaink


Ismerje meg szolgáltatásainkat. Válogasson a könyveléstől, a mérlegauditáláson, könyvvizsgálaton át, az adótanácsadásig számtalan hasznos szolgáltatásunkból, amelyekkel vállalkozása működése még gördülékenyebb lesz:

 

Számvitel, könyvvezetés, könyvelés »


Teljes körű könyvvezetés – analitikus és főkönyvi számlák könyvelése, számviteli beszámolók és szabályzatok elkészítése. Velünk mindig makulátlan és áttekinthető lesz könyvelése. Tudjon meg többet a könyvelési szolgáltatásunkról.

Adóügyintézés és adótanácsadás »


Legyen szó akár ÁFA-ról, TÁNYA-ról vagy SZJA-ról, adóügyeit mi elintézzük és szükség esetén adótanácsadással is állunk rendelkezésére. Több információt itt talál.

Bérszámfejtés »


Bízza ránk alkalmazottainak havi bérszámfejtési feladatait, beleértve a TB és egészségügyi járulék ügyintézést – mi levesszük ezt a terhet és felelősséget az Ön válláról. Itt olvashat róla bővebben.

Céginformációs szolgáltatások »


Szeretne meggyőződni leendő üzleti partnereinek megbízhatóságáról? Mi vállaljuk, hogy megszerezzük az Ön által kért információkat, vagy saját adatbázisunkból vagy a cégbíróság aktáiból. Velünk biztosra mehet – céginformációs szolgáltatás.

Mérlegauditálás »


Átvizsgálás és ellenőrzés – ismerje meg cége valódi működését a mérlegelemzésen, könyvvizsgálaton keresztül, és legyen benne biztos, hogy mérlege minden szempontból megfelel a számviteli előírásoknak – mérlegauditálás.

Cégalapítás, cégmódosítás, cégértékesítés »


Saját céglapításon, meglévő cége felépítésének, tevékenységnek, működésének módosításán vagy régi cégének értékesítésén gondolkodik? A munka nehezét bízza ránk és ügyvéd partnerünkre – cégalapítás, cégmódosítás szakszerűen.© 2016 Minden jog fenntartva Pordi könyvelőiroda