Adóügyintézés és adótanácsadás


ÁFA, TÁNYA vagy SZJA? Az ÁFA elszámolás és az adóügyintézés, a folyamatosan változó szabályozási rendszer hónapról-hónapra megkeseríti életét? Aggodalmaskodás helyett inkább szeretné adóügyeit biztos kézben tudni? Szeretné ha az adóügyintézés leegyszerűsödne az Ön számára? Szeretné megismerni a kacifántos jogi kifejezések valódi jelentését, hogy azokat a maga oldalára állíthassa? Jó helyen jár.

A PORDI Könyvelő Iroda Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. ügyfeleinek már nem okoznak fejtörést az adóügyek. Partnerünkként Ön is könnyedén eligazodhat az aktuális adójogi környezetben. Velünk biztos lehet abban, hogy minden olyan lehetőséget kiaknáz, amelyekkel minimalizálják cége adófizetési kötelezettségét.

Adóügyintézés és adótanácsadás A-tól Z-ig. Legyen a partnerünk, és minimalizálja adófizetési kötelezettségét a szabályok pontos ismeretével. Adóügyintézés és adótanácsadás – legyen mindig naprakész és felkészült a legfrissebb adózási szabályozásokkal kapcsolatban, tartozzon azok közé, akik könnyedén kiigazodnak az adózás útvesztőjében. Ráadásul könyveltető partnereink számára az adótanácsadás szolgáltatásunk díjtalan.

Legyen szó adóügyintézésről vagy adótanácsadásról, ránk mindenben számíthat. A kétségek és a kellemetlen meglepetések helyett, legyen partnerünk. Keressen fel minket még ma és tudjon meg még többet. Hívjon minket az +36 1/219-5629 telefonszámon, vagy üzenjen nekünk – legyen otthon az adózásban velünk.

Kérjen személyre szóló árajánlatot, kollégáink örömmel állnak a rendelkezésére
Elérhetőségeink »

Bármi kérdése merülne fel keressen minket személyesen a 06/1-219-5629 számon

© 2016 Minden jog fenntartva Pordi könyvelőiroda