Bérszámfejtés


Önnek is fejtörést okoz alkalmazottai papírjainak kezelése, a bérszámfejtés?

A bérszámfejtés munkamenete rendkívül összetett munka. Számtalan különféle adatra, pontos kezelése van szükség hozzá, és természetesen a legfrissebb törvényi szabályozások pontos ismeretére.

Ismerje meg a bérszámfejtés és a dolgozói adatok kezelésének folyamatát, amelytől a szakszerű kezeléssel megkíméli Önt irodánk:

A bérszámfejtés megkezdése előtt szükségünk van a dolgozó előző munkahelyen kapott dokumentumaira, illetve minden személyes adatára, név, lakcím, anyja neve, adóazonosítója, TAJ száma, bejelentett munkabér összegére, munkaidejére, illetve foglalkozására. Ezek a dokumentumok és adatok elengedhetetlenek a dolgozó bejelentéséhez. Ezek birtokában bejelenjük a dolgozót az adóhivatal rendszerén keresztül.

A bejelentés hónap elteltével, a megkapott jelenléti ív alapján elvégezzük a bérszámfejtést, mely a dolgozó után fizetendő adók, járulékok kiszámolásával, illetve az aktuális hó bérjegyzékének elkészítésével történik. Ezen információkat e-mail formájában küldjük el Önnek, vagyis a munkáltatónak, igény szerint időpontra, de legkésőbb hó 10. munkanapjáig. Így Önnek mindig időben és rendben, kéznél lesznek a bérszámfejtési papírok, és ezen kívül természetesen a szükséges adatokat tartalmazó bevallásokat az adóhivatal felé is elküldjük adott hó 12. munkanapjáig. Ezután pedig ellenőrizzük, hogy a bevallások a helyes információkkal beérkeztek-e az adóhivatalhoz – ezt a feladatot hiánytalanul megoldjuk Önnek hónapról, hónapra.

Az alkalmazott bejelentése és a havi bérszámfejtési feladatok mellett, természetesen irodánk akkor is támogatja Önt munkájával, ha Ön esetleg meg szeretne válni valamely munkáltatójától. Ebben az esetben elküldjük Önnek a szükséges kilépő dokumentumokat, illetve jelentjük a kilépést az adóhivatal felé.

Velünk a belépéstől, a havi bérszámfejtésen át, a kilépés is gördülékenyen fog menni, és nem csak Ön, hanem az adóhivatal is elégedett lesz.

Keressen fel bennünket és kérjen személyre szabott tájékoztatást a bérszámfejtés szolgáltatásunkról. Önnél is legyen minden papírja rendben. Hívjon minket az +36 1/219-5629 telefonszámon, vagy üzenjen nekünk, hogy együtt tehessünk vállalkozása sikeréért.

Kérjen személyre szóló árajánlatot, kollégáink örömmel állnak a rendelkezésére
Elérhetőségeink »

Bármi kérdése merülne fel keressen minket személyesen a 06/1-219-5629 számon

© 2016 Minden jog fenntartva Pordi könyvelőiroda