Céginformációs szolgáltatások


A piac kiszámíthatatlan és folyamatosan változó világában is szerte biztosra menni? Szeretné tudni, hogy mennyire megbízhatóak partnerei, leendő ügyfelei, vagy szállítói? Ahelyett hogy előzetes információk nélkül döntene, inkább vegye igénybe a céginformációs szolgáltatásunkat, amellyel könnyedén megismerheti az adott vállalkozások elmúlt évekből származó eredményeit, és így könnyedén megtalálhatja azokat a partnereket, akikkel együttműködve még sikeresebb lehet.

Céginformációs szolgáltatásunkkal Önnek nincs más dolga, mint hogy átküldi nekünk a kért cégek cégjegyzék-számát, nevét, illetve azt, hogy milyen adatot szeretnének a cégről, mi minden mást elintézünk Önnek.

Jelenleg mintegy 5000 közép-magyarországi cégről rendelkezünk részletes elektronikus mérleg- és eredménykimutatási adatokkal, főként a 2004., 2005. és 2006. évi beszámolóik alapján. Adatbázisunkat a cégbírósági akták digitalizálásával építettük fel. Ezen felül, könyvelőirodánk szerződésben áll Magyarország két legnagyobb céginformációs profillal rendelkező cégével, így könnyedén fel tudjuk kutatni a kívánt adatokat. Amennyiben azonban olyan céginformációra kíváncsi, amely nem szerepel adatbázisunkban, abban az esetben kollégáink a Fővárosi Cégbíróságtól és a Pest megyei Cégbíróságtól szerzik be a kért adatokat.

A kutatás eredményeit rögzítjük és továbbítjuk Önnek. Természetesen ennél a szolgáltatásunknál is nagyon fontos szempont a gyors és pontos munka.

Az információ hatalom és a piaci életben gyakran kifizetődő előre informálódni. Tegye ezt Ön is, keressen fel bennünket, és tudjon meg még többet a céginformációs szolgáltatásunkról – hívjon minket az +36 1/219-5629 telefonszámon, vagy üzenjen nekünk még ma.

Kérjen személyre szóló árajánlatot, kollégáink örömmel állnak a rendelkezésére
Elérhetőségeink »

Bármi kérdése merülne fel keressen minket személyesen a 06/1-219-5629 számon

© 2016 Minden jog fenntartva Pordi könyvelőiroda