Mérlegauditálás


Ön biztos benne, hogy cége maximálisan teljesít? Szeretne megbizonyosodni róla, hogy nincsenek elvesztegetett erőforrások, nincsenek feleslegesen kifizetett forintok, hiányosságok, amelyek rontják a jövedelmezőségét? A mérlegaudit, könyvvizsgálat mindenre fényt derít:

Egy külső mérlegelemzés feltérképezheti cége likviditását, hatékonyságát, eredményességét. A könyvvizsgálat felfedi az esetleges hiányosságokat és ellenőrzi azt, hogy mérlege minden szempontból megfelel-e a számviteli törvényben foglaltaknak, a számviteli előírásoknak.

Egy precíz, szakértői mérlegaudittal, könyvvizsgálattal könnyen megállapítható a szükséges munkaerő mennyisége, amely cége hatékony, egészen pontosan költséghatékony működésében lehet támogatás.

Emellett egy mérlegaudit, vagy könyvvizsgálat részletesen feltárja a követelés és kötelezettség állományuk pontos összetételét. A mérlegaudittal, könyvvizsgálattal megismerheti áruinak, pénzeszközeinek forgási idejét, sebességét, így könnyebben tud rövid és hosszú távra is tervezni.

Nem utolsó sorban pedig megtudhatja a könyvvizsgálat eredményéből, hogy mennyire hatékony cége adózása.

A mérlegaudit, könyvvizsgálat ezeken a mérőszámokon, arányokon keresztül megmutatja vállalata valós helyzetét, és támpontot ad ahhoz, hogy javítani tudjon cége likviditási helyzetén, növelni tudja hatékonyságát, erősíteni tudják piaci helyzetét.

Vegye igénybe Ön is mérlegaudit, könyvvizsgálati szolgáltatásunkat. Tegyünk együtt cége sikeréért. Hívjon minket az +36 1/219-5629 telefonszámon, vagy üzenjen nekünk.

Kérjen személyre szóló árajánlatot, kollégáink örömmel állnak a rendelkezésére
Elérhetőségeink »

Bármi kérdése merülne fel keressen minket személyesen a 06/1-219-5629 számon

© 2016 Minden jog fenntartva Pordi könyvelőiroda